elég bíztató :D

2008.11.30. 01:21

Vilmos a földön fekve szólna a mélyen tisztelt olvasókhoz öntudatán kívül: Viktor szeretlek!! hallottátok Éva szeretlek Éva szeret Éva szeret Éva szeret nekem ez bőven elég mivan Éva szeretem Éva egy nagyon gyönyörű Éva a Marót Viki! Lófaszt a seggedbe Marót Vikit szeretem Marót Viki a nagy szerelem........6ászünet- Szeretem a Katát a Katát szeretem gyere adsz egy puszit Kata adj egy puszit! Nemad.. - Nembánom szeretlek! Halál a májra, halál a májra! Az Évt meg a Nikit szeretem istennők, én...lesz mit tunkolni...engem szeretnek a lányok tunkolni...engem a Horváth Éva szeret utál mint a szart de szeret Szeret mint az utál mint a szart!! Éva Éva Éva Éva utálsz mint szeretsz mint a szart..........Mézga te kibaszott picsa te vagy a legnagyobb ribanc!

by V

 

 

 

 

 

zene :D

A bejegyzés trackback címe:

https://csicskulat.blog.hu/api/trackback/id/tr90795606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

máuni 2008.11.30. 01:50:59

uuuuuuuuuuuuuuuristen vili mi ez az este?!
mindenki szét van mint a szar:D
de érted és délutn 4 óta iszunk meg minden....totálkáosz meg ami még elképzelhetetlen:D
de legközelebb is nyomatnunk kell vmit:d de nem holnap hanem nem tom miko me holnap naruto tájm van feat fercsi:D
legszebb h nem tudtál magadról meg mitom és az is az én hibám pedig én akartam rajtad segíteni csak nem engedték:D aszonták ne piszkáljalak:d háhhh:d akko képzelheted h h néztél ki:d
legjbb este vagy mi a szösz:D:D:D:D:D
süti beállítások módosítása